BERNINA 570 QE

Den alsidige maskine til syning, quiltning og broderi

For personlig fremvisning besøg vores forretning eller ring: 4879 6400

29.995 kr.

Fri fragt ved bestillinger over 399,-

Beskrivelse

BERNINA 570 QE – den alsidige maskine til syning, quiltning og broderi

Absolut stingkontrol

Eksklusivt! Total stingkontrol

B 570 QE giver en enestående sikker stingkontrol. Uanset om du ændrer stinglængden (op til 5 mm), stingbredden (op til 5,5 mm), nålepositionen (op til 11) eller endda skaber tilpassede kombinationer, vil du værdsætte det praktiske ved at have en maskine, der husker alle stingdetaljer for dig. B 570 QE er en ægte alsidig maskine, der kan sy, quilte og brodere. Berøringsskærmen gør skift fra syning til broderi til en leg. Der er 50 broderidesign at vælge imellem, og du kan uploade dine egne broderidesign gennem en USB-forbindelse. Designene kan redigeres på berøringsskærmen med funktionerne rotation, spejling, ændring af størrelse og farveskift.

Større sykomfort

Større sykomfort

Med det enestående BERNINA-frihåndssystem (FHS) hæves og sænkes syfoden, samtidig med at trådspændingen løsnes, og transportøren sænkes, så du har hænderne frie til at styre dit projekt. Der medfølger desuden et praktisk sybord med masser af plads til at støtte dine større syprojekter.

Masser af mulighed for at udvide din kreativitet

Masser af mulighed for at udvide din kreativitet

B 570 QE er designet med din fremtidige syning i tankerne. Et udvalg af specialtilbehør og syfødder følger med maskinen. Når du er parat til at udvide dine valgmuligheder, vil du have et bredt udvalg af tilbehør til rådighed. Uanset hvilke nye teknikker, du gerne vil udforske, kan du finde det rette tilbehør til at forbedre dine sy- og quiltefærdigheder.

BERNINA-stingregulator (BSR) medfølger

BERNINA-stingregulator (BSR) medfølger

Funktionen BERNINA-stingregulator (BSR) er designet til at hjælpe dig med frihåndssyning ved at holde stingene ensartede ved forskellige syhastigheder. BSR-funktionen giver nybegynderen selvtillid, og ekstra sikkerhed for den erfarne quilter. BSR-funktionen medfølger som standard med B 570 QE.

Flere hukommelsesmuligheder

Flere hukommelsesmuligheder

Lad din B 570 QE holde styr på alle detaljer med de mange hukommelsesfunktioner. Den husker de ændringer, du foretager til stingene, efterhånden som du anvender dem under syningen. Den vil desuden huske dine foretrukne stingindstillinger for hvert sting, når det gemmes i langtidshukommelsen. Du kan gemme op til 70 sting i en kombination til kreative applikationer.

Omfattende stingbibliotek

Omfattende stingbibliotek

B 570 QE tilbyder op til 642 nytte- og dekorative sting, heriblandt et automatisk knaphul. Sting kan vælges via farveberøringsskærmen. Med det brugervenlige system på B 570 QE kan du navigere hurtigt og nemt. Den moderne farveberøringsskærm viser alle dine indstillinger, og den kreative syguide tilbyder hjælp og support på skærmen.

Yderligere information

Mærke

Symaskinetype

, ,

Din nye symaskine skal opleves!

Før du vælger din nye symaskine skal du besøge vores forretning og få landets bedste personlige betjening. Du kan afprøve de nye symaskiner som du overvejer at købe, vi rådgiver dig til at vælge den rigtige maskine til dit behov. - Vi har mange flere Quiltemaskiner i forretningerne end på website.

BERNINA 570 QE

Varenummer bernina-570qe Kategori Mærke

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv til os