Glemt detaljer?

Symaskinereparation

Hvis din symaskine er gået i stykker, eller hvis den blot trænger til et eftersyn, så har vi vores eget værksted, hvor vi reparerer alt inden for symaskiner. Alle vores reparatører har mange års erfaring med symaskiner, så du kan være sikker på, at din maskine er i trygge og kompetente hænder.

 

Leif Jensen & Co. Symaskiner tilbyder:

  • Gratis reparationsoverslag
  • Reparation af alle symaskinemærker
  • Reparation af alle maskiner til sy-industrien
  • 6 måneders garanti på reparationer

Symaskine service

Alle symaskiner trænger før eller senere til service. Hvis du ønsker at din symaskine skal holde sig stærk og pålidelig i mange år, så er det absolut vigtigt at du sørger for at den er passet og vedligeholdt jævnligt. Det er ikke bare en dråbe olie “hist og her” som du selv lige klarer.

Hvis du ønsker at være helt sikker på at din symaskine er i sikre og trykke hænder, så send den til service hos en af vores erfarne symaskine værksteder.

Skole og Institution

Service og reparation af symaskiner for skoler og institutioner stiller nogle andre krav til reparatøren, fordi det f.eks. forventes at vi kører ud på adressen og tager os af vedligeholdelsen eller reparationen direkte på stedet, med det samme.

I de tilfælde hvor en symaskine ikke kan laves på stedet, tilbyder vi at tage den med tilbage på værkstedet og udskifte de nødvendige dele, hvis der er behov for en låne-symaskine i mellemtiden er det en mulighed.

Reparation af Industrisymaskiner

Siden år 1942 har vi serviceret, repareret og leveret symaskiner til Norden og Europa. Vores primære kunder kommer fra Danmark og forventer at vi altid står klar når der er behov for de rigtige kompetencer til industrisymaskiner.

En vel serviceret symaskine til industri kan betyde forskellen mellem produktion eller driftstop.

Erfaring og tilfredse kunder

Igennem de sidste mange år har vi serviceret og repareret tusindvis af symaskiner, i alt lige fra store fabrikker, små private hjem og i det offentlige.

Vores symaskine reparatører har Nordens største erfaring og bedste oplæring. Vælger du os, vælger du tradition og perfektion.

Find nærmeste symaskine værksted

Vores symaskine værksteder servicere hele Norden, her under kan du se de to værksteder der ligger nærmest dig. Du har også mulighed for at få en reparatør sendt ud til din adresse.

Danmark & Norden
Nørrebrogade 49
2200 København N

Tlf.: 3539 2213
Mail: Norrebro@symaskiner-lj.dk

Nordsjælland & Hovedstaden
Frederiksborgvej 45
3200 Helsinge

Tlf.: 4879 6400
Mail: Helsinge@symaskiner-lj.dk

TOP
X