Symaskine reparation

Hvis du leder efter symaskine reparation eller service, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi reparerer og servicere alle typer symaskiner og mærker, og det har vi gjort siden år 1942. Vores reparatører har mange års erfaring og er oplært af de bedste reparatører i faget.

 

Du får et uforpligtende tilbud på reparation af symaskinen, inden vi går igang. Vi rådgiver dig om det kan betale sig at vedligeholde din gamle symaskine eller om det er ved at være tid til at investere i en ny.

 

Du behøver ikke at ringe eller bestille tid til service eller reparation af din symaskine. Du er velkommen til at kommer forbi med din symaskine i vores åbningstid, så ser vi på den med det samme.

 

Du kan være sikker på at din symaskine er i trygge og kompetente hænder på vores eget værksted. Vi modtager både symaskiner fra private, erhverv og industri.

Symaskine værksted i Helsinge

HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL?

#1 Du er velkommen til at komme forbi med din symaskine i vores åbningstid.

Som regel, JA!

I nogen tilfælde kan det ikke betale sig. Hvis du tager din symaskine med ind i vores forretning/værksted så gennemgår vi maskinen og rådgiver dig om det kan betale sig af få repareret din symaskine.

Vi gennemgår hver eneste symaskine vi modtager inden vi giver et tilbud på reparation eller service. Pris på symaskinereparation udregnes efter hvor lang tid det tager at lave maskinen og hvilke reservedele der skal bruges, til sidst skal moms selvfølgelig have 25%.

Det korte svar: Alle.

Vi tilbyder symaskine reparation af alle de kendte mærker som f.eks. BERNINA, PFAFF, HUSQVARNA VIKING, BROTHER, JUKI, JANOME, JENCO, ELNA, BERNETTE, SMARTER.

Vi tilbyder også reparation og service af industrisymaskiner til professionel brug.

Der er 6 måneders garanti på alle de justeringer og reparationer som vi foretager.
Hvis der skulle opstå et problem eller spørgsmål med din symaskine inden for 6 måneder, så tager du bare maskinen med ind til os igen, og vi hjælper dig med det samme uden beregning.

Nogle små justeringer kan gøres imens du er i forretningen/værkstedet. Hvis din symaskine skal til service tager det normalt 3-4 arbejdsdage før du får din symaskine tilbage.

Ved større reparationer hvor symaskinen skal bruge nogle helt bestemte reservedele, kan det være vi ikke har delene på lager og skal bestille dem hjem. Ved dette tilfælde kan der gå 1-2 uger før din symaskine er klar til afhentning.

  1. Du besøger vores forretning og værksted med din symaskine.

  2. Vi gennemgår symaskinen og giver dig et ufopligtende tilbud og rådgivning.

  3. Din symaskine bliver lavet på vores værksted.

  4. Du modtager en SMS når din symaskine er klar til afhentning.

  5. Du får en velfungerende symaskine udleveret med 6 måneders garanti på vores arbejde.

For det meste kan det betale sig at få repareret din symaskine. Hvis du har en ældre tung model så er den bygget af nogle gode holdbare dele, hvilket betyder at hvis din symaskine får en omgang service så har du en symaskine der virker bedre end mange af de nye billige symaskinemodeller.

Når du kommer ind i vores forretning/værksted med din symaskine, så gennemgår vi symaskinen med det samme og finder fejlen. Efter gennemgang giver vi et tilbud på service eller reparation, hvis du ikke vælger at tage imod vores tilbud, så koster det dig intet.

I sjældne tilfælde kan vi ikke finde fejlen med det samme og bliver nød til at beholde symaskinen i noget tid. Vi ringer med et tilbud til dig, inden vi går igang med reparationen. Først når vi har fundet fejlen og går igang med arbejdet, koster det penge for selve reparationen eller service.

Som udgangspunkt kører vi ikke ud til private kunder for at udføre reparation.
Det er billigst for dig at medbringe symaskinen til værkstedet.

Tit er der aldrig et problem før problemet opstår.

De fleste symaskiner har behov for service, gerne hver 2. år, for at sikre at der ikke opstår problemer.

Du kan besøge vores forretning/værksted i åbningstiden. Vi står altid klar til at kigge på din symaskine med det samme. Det er ikke nødvendigt at bestille tid eller ringe inden. Vi ses i forretning 🙂

Symaskine service

Alle symaskiner trænger før eller senere til service. Hvis du ønsker at din symaskine skal holde sig stærk og pålidelig i mange år, så er det absolut vigtigt at du sørger for at den er passet og vedligeholdt jævnligt. Det er ikke bare en dråbe olie “hist og her” som du selv lige klarer.

Hvis du ønsker at være helt sikker på at din symaskine er i sikre og trykke hænder, så send den til service hos en af vores erfarne symaskine værksteder.

Symaskine reparation

Skole og Institution

Service og reparation af symaskiner for skoler og institutioner stiller nogle andre krav til reparatøren, fordi det f.eks. forventes at vi kører ud på adressen og tager os af vedligeholdelsen eller reparationen direkte på stedet, med det samme.

I de tilfælde hvor en symaskine ikke kan laves på stedet, tilbyder vi at tage den med tilbage på værkstedet og udskifte de nødvendige dele, hvis der er behov for en låne-symaskine i mellemtiden er det en mulighed.

Reparation af industrisymaskiner

Siden år 1942 har vi serviceret, repareret og leveret symaskiner til Norden og Europa. Vores primære kunder kommer fra Danmark og forventer at vi altid står klar når der er behov for de rigtige kompetencer til industrisymaskiner.

 

En vel serviceret symaskine til industri kan betyde forskellen mellem produktion eller driftstop.

Erfaring og tilfredse kunder

Igennem de seneste mange år har vi serviceret og repareret tusindvis af symaskiner, i alt lige fra store fabrikker, små private hjem og i det offentlige.

 

Vores symaskine reparatører har Nordens største erfaring og bedste oplæring. Vælger du os, vælger du tradition og perfektion.

Find nærmeste symaskine værksted

Vores symaskine værksteder servicere hele Norden, her under kan du se de to værksteder der ligger nærmest dig. Du har også mulighed for at få en reparatør sendt ud til din adresse.

Adresse:
Frederiksborgvej 45
3200 Helsinge

Kontaktoplysninger:
Tlf.: 4879 6400
Fax: 4879 6446
E-mail: helsinge@symaskiner-lj.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 13:00 – i juli holder butikken lukket om lørdagen
Søndag: Lukket

 

Adresse:
Nørrebrogade 49
2200 København N

Kontaktoplysninger:
Tlf.: 3539 2213
E-mail: norrebro@symaskiner-lj.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag & Søndag: Lukket