Om Leif Jensen & Co.

VORES HISTORIE

Leif Jensen & Co. Symaskiner er bygget på mange års erfaring og ekspertise inden for feltet.

I 1942 stiftede Leif Jensen firmaet, og han var knyttet hertil frem til 1992. Vores nuværende indehaver, Finn Mogensen, blev ansat i 1978 og har været i symaskinebranchen i mere end 40 år.

Vores første butik åbnede på Solitudevej, men i 1980 blev den flyttet til Nørrebrogade 49. I 1994 åbnede Finn Mogensen butikken i Helsinge, og butikken på Nørrebrogade blev et datterselskab af Leif Jensen & Co.

Med så mange år på bagen, kan vi roligt sige, at vi ved, hvad vi taler om. Derfor sælger vi kun symaskiner fra specielt udvalgte producenter, som står for den bedste kvalitet, ligesom vi kun har kompetente medarbejdere med mange års ekspertise. Vores store branchekendskab bruger vi bl.a. til at være opmærksomme på den nyeste teknologi, så vi altid har de nyeste maskiner på lager til dig.

VORES VISION

Den bedste service og rådgivning

Hos Leif Jensen & Co. Symaskiner bestræber vi os på at give dig den bedste service og rådgivning i symaskinebranchen.


Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så uanset om du er nybegynder eller entusiast med 40 års erfaring, står vi klar til at hjælpe dig med at finde en maskine, der passer til netop dig og dit niveau. Det betyder meget for os at give en imødekommende og personlig betjening, og vi har gennem årene fået opbygget en fast kundekreds af glade og tilfredse kunder. Med deres varme anbefalinger kommer der hele tiden nye kunder til, og for det er vi dybt taknemmelige.

 

I vores butikker køber og sælger vi symaskiner, og vores udvalg dækker både over symaskiner til hjemmebrug og industrisymaskiner, ligesom vi også har vores eget værksted, hvis din symaskine skulle gå i stykker.

 

Hos Leif Jensen & Co. Symaskiner tilbyder vi et bredt udvalg af markedets bedste symaskiner fra Bernina, Husqvarna, Pfaff, Singer og Brother. Vores udvalg består udelukkende af maskiner fra de førende producenter for at sikre, at du får en maskine i en god kvalitet og med en lang levetid.

Teknologien udvikler sig hele tiden, og vi holder derfor nøje øje med udviklingen, så vi altid kan tilbyde dig de nyeste maskiner.

 

Vores udvalg spænder bredt over simplere maskiner, hvis du er nybegynder og skal lære at køre frem og tilbage, til de mere komplekse maskiner som overlockere og broderimaskiner. Uanset hvad dit behov er, har vi en maskine, der passer til dine ønsker.

 

Hos Leif Jensen & Co. Symaskiner kan vi nok prale af at give Danmarks bedste betjening. Vi lytter altid til kundens behov og ønsker, og derfra finder en passende maskine. Uanset hvilke behov De måtte have, vil vi stå parat og være til hjælp.

 

Du er altid velkommen til at kigge forbi for at få et godt råd eller blive inspireret til et nyt projekt. Vi glæder os til at se dig!