BILLIGE SYMASKINER

Der er værd at købe, for begynderen.

Hvis du er på udkig efter en ny symaskine, og den absolut bare skal være billig, så kan det være rimeligt svært på internettet at finde ud af hvad der er værd at købe og hvad der er for billigt. Vi har derfor lavet en liste med tre billige symaskiner, alle tre er værd at købe. Husk du får hvad du betaler for, og hvis du er i tvivl er det altid bedst at spørge fagmanden til råds.

God

JENCO SIMPEL

Denne symaskine dækker de mest simple behov. Det er en “gammeldags” mekanisk symaskine. Du får selvfølgelig ligeud og zigzag, men du har også mulighed for at sy stræk-sømme og knaphuller.

Med JENCO Simpel får du virkelig den billigste symaskine på markedet, som kan bruges til begynderen eller til dig som bare skal bruge en billig symaskine som virker til lidt reparationer en gang i mellem.

Bedre

brother A50

Denne symaskine har vundet utallige “bedst i test” i hele Norden. Du får en enkel symaskine som dækker de flestes behov. Symaskinen har en meget behagelig lyd, god belysning, nem nåletrådning og et stort udvalg af sømme.

BEDST

BERNINA 325

Klassikeren er blevet opdateret. Her har du en ægte metal-hest. Denne symaskine har været topsælgeren til skole og uddannelsessteder i mere end 40 år. Du få en super stærk symaskine som har alle nødvendige sømme, og så er den rigtig nem at betjene.

BERNINA 325 er bygget på den tidligere model som hed BERNINA 215. Det er bernina’s billigste model, og selvom den er klart dyre end de andre mærker, så får du hvad du betaler for. Styrke og kvalitet i mange år.