Vi har de førende industrisymaskiner til alle formål

Vi har de førende industrisymaskiner til alle formål

Velkommen til Leif Jensen & co.

Industrisymaskiner


Vi har gennem mere end 70 år solgt og repareret industrisymaskiner - lige fra de første med læderremme og knæløfter til de nye elektroniske og fuldautomatiske typer uden oliebad og kompressorer.

På den baggrund har vi en bred erfaring inden for specielle maskiner med forskellige formål, såsom buntmager-, skrædder- og produktionsmaskiner, ligesom vi også har et bredt udvalg af dampanlæg og strygeborde. Vi tilstræber altid at kunne servicere vores kunder i en fart, så vi undgår produktionsstop. Derfor har vi et stort reservedelslager, og skulle vi ikke ligge inde med den nødvendige del, fremskaffer vi den hurtigt, da vi har et tæt samarbejde med diverse leverandører gennem mange år.


 Vores leverandører:


 

GLOBAL

Global International tilbyder et stort udvalg af industrisymaskiner kaldet ”The Global Selection”. Dette er en udvalgt kollektion som er produceret på deres egne fabrikker og er nogle af industriens mest velrenommerede maskinproducenter.

”The Global Selection” er karakteriseret af pålidelighed, moderne teknologi og gode priser.

Success Furmachines

Industrimaskiner til skind og pels.


Dürkopp Adler

Industrisymaskiner, læs mere på producentens hjemmeside.

Brother

Om det er lige syning, knappehuller eller syning i læder, så har Brother den rigtige symaskine til din produktion.


PFAFF

PFAFF industrisymaskiner

SINGER

Læs mere om Singer industrimaskiner på leverandørens hjemmeside.


JUKI

Industrisymaskiner med funktionalitet, stabilitet, energibesparende og flot design.

TREVIL

Trevil designer og producerer professionelt dampudstyr og elektroniske dampmaskiner til industrielt brug. Produkterne er teknologiske innovative, med høj kvalitet og europas højeste standard. Trevil bliver benyttet i industrien, tøjbranchen, skræddere, skoler mv. 


TAKING

Ontario er stolte af at tilbyde TAKING linje af industrielle symaskiner til deres kunder i Nordamerika. I mere end 30 år (siden 1968), har TAKING blevet lanceret som den førende producent af industrielle symaskiner i Taiwan. En komplet og omfattende sortiment af symaskiner, TAKING tilbyder mere end 100 forskellige modeller, der er blevet eksporteret til over 80 lande rundt omkring i verden.

Seiko

Seiko producrer industrisymaskiner til produktion af sko, poser, telte, bilsæder, osv. Tykke materialer er Seiko's specieale


OFFICINE FRATELLI TAIOCCHI

Højkvalitets stel til symaskiner.

Ocel Moretti

Motorer til industrisymaskiner.


PENNSEW

Industrisymaskiner

BABY LOCK

" For kærlighed til syning " - Det er Baby Lock motto og levevis . Hvis du elsker at arbejde med nåle og tråd , så vil du elske den måde en Baby Lock maskine kan forbedre hele din syning oplevelse. Baby Lock var den første virksomhed til at bringe symaskiner hjem til amerikanske syentusiaster , og har siden været dedikeret til at bringe revolutionære symaskiner og broderi maskiner til markedet. Baby Lock fik sin start , da en gruppe af ingeniører i Japan tog en chance på et nyt produkt. Det var en mindre udgave af en industriel overlock maskine eller en "baby lock" . En St. Louis -baseret, familieejet virksomhed oplevede fordelen ved denne nye maskine , og bragte det til USA. Dette markerede introduktionen af den første symaskine hjem på det amerikanske marked .


AMF REECE

AMF Reece CR, s.r.o. er en verdensomspændende producent af specialkemikalier industrielle symaskiner såsom mekaniske og elektroniske øjeknaphul maskiner, kædesøm maskiner, dekorative håndsynings maskiner, knap syning og indpakning maskiner og bukse synings enheder, herunder lomme svejsnings maskiner. Historien om vores virksomhed er foret med udviklingen af den første automatiske øjeknaphul maskine i verden, med den patenterede flydende nål teknologi til at efterligne den virkelige hånd syning, med udviklingen af skabelonen syning, og verdens første automatiske lomme svejsnings maskine . AMF Reece Company har været forbundet med de største og mest betydningsfulde producenter af symaskiner som AMF Syet Products, Reece Corporation og Minerva. Med den innovative tilgang, AMF Reece Company unikke patenter og bekræftede erfaringer har nået den ledende rolle på verdensmarkedet for de industrielle symaskiner.

SIRUBA

Fra de tidligste dage af symaskinen har Siruba koncentreret sine evner i forskning og udvikling, på at mestre og innovere industrielle symaskiner. I dette, er det ikke kun lykkedes at skabe en bred vifte af produkter, men en række strategier, der har optjent selskabet sin plads på markedet.


MINERVA

I løbet af de seneste år har MINERVA Boskovice blevet totalt omstruktureret og omorganiseret. Betydelige investeringer blev foretaget i Quality Control System og opdateret CNC Machine center facilitet til at sætte virksomheden i stand til at opnå den højeste kvalitet standard og at øge kapaciteten og produktiviteten. Nu er MINERVA Boskovice en af de førende virksomheder og specialist i at designe og tilbyde maskiner og serviceydelser til syning af alle typer sko.


TOP