JUKI MO 2500 Sumato

JUKI MO 2500 Sumato

NY og FORBEDRET Juki overlocker, med 8 nye funktioner som gør det til en leg at sy henover flere lag kraftigt materiale eller håndtere kurvede sømme. Eller hvad med den smarte Micro-løfter, der gør det muligt at sy elastiske eller mere delikate materialer med trykfoden løftet op til 2,5 mm.

Læs den fulde beskrivelse længere nede på siden

16.995 kr.

Fri fragt ved bestillinger over 399,-

Beskrivelse

NYHED!

JUKI MO 2500 Sumato

 Den nye forbedrede og kraftige Juki overlocker.

 

Split trykfod

 • Denne specielle trykfod er importere direkte fra JUKI’s industrimaskiner. Foden kører jævnt op og ned hen over flerlagede materialer, mens den forhindrer stingene i at springer over – JUKI MO 2500 Sumato. Brug Splitfoden i samlinger til kraver, skuldre, underdele og ærmer.

 

Micro-løfter

 • Når du benytter micro-løfteren, er det muligt at sy med trykfoden løftet op til 2,5 mm. Elastiske og mere delikate materialer kan nu syes smukt, med trykfoden en anelse hævet.

 

Knæløfter

 • Trykfoden kan løftes og sænkes uden at benytte hænderne. Trykfoden kan løftes op til 6 mm, for at sikre den nemmeste indsættelse af materialet.

Kurvetrykfod

 • Afstanden mellem kniven og nålen er 9.95 mm, det er overlock-industrien korteste afstand mellem kniv til nål distance. Med den tilhørende kurvetrykfod, kan du nu nemt håndtere kurvede og smukke afsluttende sømme.

 

TWA-funktion

 • Denne maskine er understøttet med den patenterende TWA-mekanisme. Med TWA er det muligt nemt at finjustere bredden på tråd løkken, for at opnå bedste resultat.
  (Obs. TWA er den mest anvendelige ved 5-7 mm. Skærebredde. Ved 7 – 9 mm er justering begrænset.)

 

Nem rullesøm

 • Tråd spændingen som er brugbar til rullesøm kan opnås ved blot at svinge det øverste rullesøms-tråd spændings håndtag op. Herefter skal du blot indstille rullesøms knappen og indstille skærebredden til 2.5 – 3.5.

Stort forlængerbord

 • Påsætningen af tillægsbordet udvider dit arbejdsrum. Bordet giver dig et ekstra arbejdsrum på 33 cm x 40,5 cm. (Tilkøb)

 

Magnetisk nålebakke.

 • Denne bakke er nyttig som et sted, hvor du midlertidigt kan sætte en nål, når du skifter sy metoden fra 2-nålssyning til 1-nålssyning, eller når du skifter nål. (To placeringer; på højre og venstre side af maskinhovedet.)

 

Praktisk og hurtig luft-trådning med Easy Threader

 • Ved hjælp af den nye og smarte easy threader-funktion kan du nemt tråde din maskine. Maskinen elmotor sender fra gevindet til løberne tråden med luftkraft. Denne fantastiske funktion ændrer dramatisk de øvre og nedre trådninger, og gør dette til en leg.

 

Lydsvag syning

 • Denne maskine er lavet i et lydreducerende design, som minimerer driftsstøj for dig mens du syr. Derudover syer maskinen med mindre vibrationer end andre maskiner, hvilket vil give dig en endnu bedre og mere behagelig sy oplevelse.

 

Justerbar transportør

 • Den justerbare transportør gør det muligt, at du selv med let strakte stoffer som strik og georgette, kan skabe smukt syede overflader. Dette blot ved at justere på differentieringen af transportøren. Justeringerne er endda mulige at foretage mens du syer, så maskinen kan tilpasses dine særlige behov.
 • Bred nåle område

Vi har sørget for et bredt nåle område, hvor højden af ​​halsen er hele 68 mm. Højden hjælper til at forbedre din arbejdsplads og øge brugervenlighed markant for dig.

 

Blind griber 2-/3-tråds konvertering

Vi har gjort det simpelt for dig at skifte til 2-tråds syning. Det eneste du skal gøre, er blot at sætte blind griberen til 2/3-tråden på. Betjeningen har aldrig været nemmere – JUKI MO 2500 Sumato

 • Opsamlingsbakke (medfølger)
  For at holde dit arbejdsområde pænt og ryddeligt under dit arbejde, levere vi din maskine med en spilopsamler. Dette standardtilbehør fanger afskåret stof og sørger for at bord er fint og overskueligt.

 

Du kan læse mere på leverandørens hjemmeside her

 


SE DEN NYE OVERLOCKER HER;

 

Yderligere information

Mærke

Din nye symaskine skal opleves!

Før du vælger din nye symaskine skal du besøge vores forretning og få landets bedste personlige betjening. Du kan afprøve de nye symaskiner som du overvejer at købe, vi rådgiver dig til at vælge den rigtige maskine til dit behov. - Vi har mange flere Quiltemaskiner i forretningerne end på website.

JUKI MO 2500 Sumato

Varenummer MO2000QVP-1 Kategorier , Mærker ,

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv til os