JADE 20

Husqvarna Viking Jade 20 er en høj-kvalitets symaskine som giver god valuta for pengene.

Denne smukke symaskine er til dig som, ud over at sy boligtekstiler og udføre reparationer af tøj, gerne vil udfordre dit kreative gen med hele 80 forskellige sting i op til 7 mm bredte som giver dig stor flexsibilitet mens du udforsker det smukke og kreative univers som syning og design udgør. Det er en nydelig, pålidelig og kreativ symaskine.

Den summer afsted og efterlever dine ideer samt fører dem ud i virkelighed så din kreative ideer bliver til en fryd for øjet.

Bestil idag, Vi sender med det samme!

 

5.995 kr.

Fri fragt ved bestillinger over 399,-

Beskrivelse

Husqvarna Viking Jade 20

Husqvarna Viking Jade 20 er en høj-kvalitets maskine med rigtig god valuta for pengene.

Den er perfekt til en begynder som allerede ved at en god symaskine er en nødvendighed i de fleste hjem. Med den kan du sy boligtekstiler, udføre reparationer af tøj og udfordre din kreativ gen med den stabile, tilregnelige og nydelige symaskine.

Stort syområde

Sy store projekter til dit hjem, quilts eller tøj uden problemer takket være det store syområde, 200mm, til højre for nålen. Sammenlignet med de fleste andre symaskiner i samme prisklasse, har du god plads i maskinen til at håndtere store projekter.

Syguide

Syguiden finder du i topdækslet på symaskinen. Find dit stof og den syteknik, du vil anvende, og du får vist den perfekte søm med de rette indstillinger så du opnår et perfekt resultat.

Designer Tilbehørsopbevaring

Det strømlinede, moderne design gemmer på en tilbehørsæske, der indeholder alt medfølgende tilbehør – endda fodpedalen er der plads til! Du behøver ikke gemme din symaskine af vejen i et skab. Den vil se smart ud overalt!

Start/Stop Funktion

Sy uden fodpedal og opnå konstant hastighed. Denne funktion er fantastisk, når du f.eks. syr lange rækker af pyntesømme eller spoler undertråd. Også praktisk, hvis en fysisk skavank forhindrer dig i at anvende fodpedal.

Mere end 80 smukke, 7mm sømme

Din HUSQVARNA VIKING® JADE™ 20 symaskine indeholder mere end 80 smukke, 7 mm brede sømme. Dine kreative muligheder er uendelige med et bredt udvalg af sømme, lige fra quiltesømme til dekorative sømme.

Den er særlige velegnet til syning af delikat undertøj. Her er et godt sted at starte:

http://www.syuniverset.dk/laer-at-sy-dine-egne-trusser/

7 HUSQVARNA VIKING® originale snap-on trykfødder

Der medfølger et bredt udvalg af snap-on trykfødder med HUSQVARNA VIKING® JADE™ 20 symaskinen, herunder også Et-Trins Knaphulsfoden.

Stort udvalg af ekstra tilbehør

Mulighederne er endeløse! HUSQVARNA VIKING® fører det største udvalg af ekstra tilbehør og trykfødder til enhver syteknik og giver dig uendelige kreative muligheder.

Knap til anbefalet trykfod

Med et enkelt tryk på en knap får LED displayet vist, hvilken trykfod der anbefales til den valgte søm.

Hastighedskontrol

Ved at trykke på SPEED plus eller SPEED minus knapperne kan du nemt justere hastigheden til dit ønskede niveau.

 

 

 

Yderligere information

Mærke

Symaskinetype

Din nye symaskine skal opleves!

Før du vælger din nye symaskine skal du besøge vores forretning og få landets bedste personlige betjening. Du kan afprøve de nye symaskiner som du overvejer at købe, vi rådgiver dig til at vælge den rigtige maskine til dit behov. - Vi har mange flere Quiltemaskiner i forretningerne end på website.

JADE 20

Varenummer husqvarna-jade-20 Kategori Mærker ,

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv til os