BERNINA Inchfod #97

Patchwork-specialisten til en stingbredde på 9 mm

  • Til patchworkprojekter med sømmerum på 3 mm, 6 mm eller 7,5 mm
  • Tre indhak på siden giver præcis styring
  • Til 9 mm-maskiner

450 kr.

Fri fragt ved bestillinger over 399,-

Beskrivelse

Inchfod  #97 er designet til lige stikninger og er ideel til syning af ¼” eller ⅛” sømme og topstikninger. Den fås til BERNINA-maskiner med en maksimal stikningsbredde på 9mm.

Fodens underside passer perfekt til indføringssystemet og giver den mest nøjagtige indføring og stikning ved sammensætning af patchwork-stykker på en 9mm BERNINA-maskine.

Inchfod  #97 har en valgfri indstillelig sømguide. Hvis inchfod  #97 leveres som standardtilbehør med en BERNINA maskine, så skal sømguiden købes separat.

Den flytbare sømguide, inkluderet med inchfod  #97, er separat fra foden og sidder fast på maskinens stingplade. Brug den til at sy helt lige ¼” sømme. Denne guide er især nyttig til begyndere, men giver ligeledes ekstra vejledning til erfarne brugere.

Straight Stitch Plate anbefales til brug sammen med Patchwork Foot.

Passer til C D Ea3+4 Eb3+4 Ec3 F

Din nye symaskine skal opleves!

Før du vælger din nye symaskine skal du besøge vores forretning og få landets bedste personlige betjening. Du kan afprøve de nye symaskiner som du overvejer at købe, vi rådgiver dig til at vælge den rigtige maskine til dit behov. - Vi har mange flere Quiltemaskiner i forretningerne end på website.

BERNINA Inchfod #97

Varenummer 0359277000 Kategorier , , , , Mærker ,

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv til os