Din nye symaskine skal opleves!

Før du vælger din nye symaskine skal du besøge vores forretning og få landets bedste personlige betjening. Du kan afprøve de nye symaskiner som du overvejer at købe, vi rådgiver dig til at vælge den rigtige maskine til dit behov. - Vi har mange flere Quiltemaskiner i forretningerne end på website.

BERNINA 1008

En sand juvel af en traditionel mekanisk symaskine.

+ Robust
+ Klassisk
+ Mekanisk

11.700 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

BERNINA 1008 ER DET SIKRE VALG HVIS DU ER INTERESSERET I SIKKERHED FREM FOR ALT .
Bernina 1008 er nemlig en sand juvel af en traditionel mekanisk symaskine.

Denne symaskine har de egenskaber og den lette betjening som værdsættes især af skoler til undervisningsbrug – den er måske lidt dyrere end man normalt bryder sig om; men til gengæld, så bare holder og holder den, år efter år – selv i håndarbejdsundervisningen på landets skoler!

Den stærke Bernina 1008 er udstyret med 16 nytte- og pyntesømme plus enkel knaphulsautomatik. Hvert eneste sting er perfekt afbalanceret og syet helt ens, lige der hvor du vil have det.

BERNINA 1008

Ganske enkelt genial, genialt enkel

BERNINA 1008: Med 17 sting til succes

BERNINA 1008 tilbyder 17 forskellige sting, som også tæller et knaphulssting og to pyntesting. Med disse og med muligheden for at variere stinglængde og stingbredde kan alt syarbejde klares præcist og pålideligt. Med BERNINA 1008 har du forskellige lige- og zigzag-sting til rådighed – en alsidig grundudrustning, som ikke overbebyrder begynderne og som indeholder alt nødvendigt til syning, sømning, reparation eller dekoration. BERNINA 1008 overbeviser også ved helt bogstaveligt at være robust, hvilket betyder at du vil have glæde af din symaskine i mange år. Og sidst, men ikke mindst, giver syning med en mekanisk symaskine en uforlignelig syfølelse, hvor du bogstaveligt talt selv har succesen i hånden – således egner BERNINA 1008 sig perfekt til, at du kan udvikle dine evner med en ukompliceret og alsidig symaskine, som er nem at anvende.

 

Variabel stinglængde og stingbredde

For at du kan tilpasse BERNINA 1008’s sting til dit syprojekt på den bedste måde, har den indstillingsmuligheder, som du kan bruge til at ændre bredden og længden på stingene variabelt. Stingbredden på BERNINA 1008 kan indstilles i fem forskellige trin med et indstillingshjul. Stinglængden kan ved hjælp af en egen regulator trinløst indstilles præcist på den ønskede længde, og også nålens position kan vælges frit med et separat betjeningsfelt. Således har BERNINA 1008 en stor variationsbredde for syparametrene, som tillader en ideel tilpasning til det stof du arbejder med, eller den virkning du ønsker at opnå. BERNINA 1008 byder på alle fordelene fra en mekanisk symaskine – robust, nem betjening, overskuelig stingvalg og stingvariation – på det mest moderne niveau: en mekanisk symaskine, som er alsidig og som dækker mange behov og muliggør dit kreative arbejde.

 

Ukompliceret stopning og frihåndssyning

Også ved stopning eller frihåndssyning brillerer BERNINA 1008 med dens høje betjeningskomfort helt ned i mindste detalje. Transportøren kan ved at dreje på indstillingshjulet sænkes, så BERNINA 1008 med et snuptag bliver til en frihåndssymaskine. Så kan du føre stoffet lige som du vil og give dit søm lige den form, som du ønsker. Transportørsænkning er særlig nyttig ved kontursøm, ved applikationer, ved placeringen af pyntesøm eller ved forstærkning af kanter: Her giver den frihåndsfunktionalitet, som BERNINA 1008 har, fuld kontrol over syretningen, hvilket er perfekt til syning efter optegnede linjer eller konturer. Det giver dig frie hænder i udformningen. Og lige så hurtig og ukompliceret kan transportøren i BERNINA 1008 aktiveres igen, når du ønsker at vende tilbage til automatisk transport: Et hurtigt greb til indstillingshjulet er nok.

 

De vigtigste funktioner ved BERNINA 1008

Generalle Funktioner

BERNINA gribersystem – CB
900 syhastighed (sting per minut)
180 længde, friarm til højre ved siden af nålen
5 mm Maksimal stinglængde
Maksimal stinglængde 5,5 mm
5 nålepositioner
Syning i enhver nålposition
2 garnrulleholdere
2 manuel trådafskæring

Syning

Manuelt knaphul
Stofprogram
Tilbagesyning
17 antal sømme i alt
14 nyttesømme
1 knaphuller
2 pyntesømme

Standardtilbehør

4/1 BERNINA snap on såle/præcisionstrykfødder i alt
Transportørfod nr. 1 – fod
Overlock-fod nr. 2 – snap on
Knaphulsfod nr. 3 – snap on
Lynlåsfod nr. 4 – snap on
Blindstingfod nr. 5 – snap on
Forlængerbord + ekstraudstyr
Fodpedal
Støvhætte

Yderligere information

Mærke

Symaskinetype

Din nye symaskine skal opleves!

Før du vælger din nye symaskine skal du besøge vores forretning og få landets bedste personlige betjening. Du kan afprøve de nye symaskiner som du overvejer at købe, vi rådgiver dig til at vælge den rigtige maskine til dit behov. - Vi har mange flere Quiltemaskiner i forretningerne end på website.

BERNINA 1008

Varenummer bernina-1008 Kategori Mærke

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv til os

Få spændende nyheder i din indbakke