Tilbud

5 sjove Quilts og geometri

Temahæfte nr. 2 af Cathrine Staal Axelsen hvor omdrejningspunktet er 5 geometriske former foldet ud gennem paper piecing patchwork.

Original price was: 249 kr..Current price is: 150 kr..

Fri fragt ved bestillinger over 399,-

Beskrivelse

Cathrines Quilt er nu klar med andet temahæfte i serien “5 Sjove”. I serien vil hvert temahæfte tage et tema op, som gennem 5 modeller, 5 blokke eller 5 mønstre vil blive udfoldet både gennem en velkendt og en ny tilgang til patchwork.

“5 Sjove – Quilts og geometri” er andet hæfte i serien. I dette hæfte er omdrejningspunktet 5 geometriske former foldet ud gennem paper piecing patchwork i form af smukke quilts og tilhørende puder.

Hæftet er rigt illustreret både med trin for trin billeder, samt stemningsbilleder af de færdige modeller. Sværhedsgraden varierer, så der både er noget for nybegynderen og for den øvede.

Flot dansk bog på 71 sider, med masser af super flotte billeder.

Bogen er skrevet af Cathrine Staal Axelsen, som er uddannet lærer med fokus på de kreative fag. Hun har taget en kandidat i pædagogik og suppleret sin læreruddannelse med linjefaget Materiel design.
Så du kan være sikker på, at projekterne i bogen er flotte, pædagogisk forklaret og nemme at lave.

Yderligere information

Sy tilbehør

Bøger og guides

Din nye symaskine skal opleves!

Før du vælger din nye symaskine skal du besøge vores forretning og få landets bedste personlige betjening. Du kan afprøve de nye symaskiner som du overvejer at købe, vi rådgiver dig til at vælge den rigtige maskine til dit behov. - Vi har mange flere Quiltemaskiner i forretningerne end på website.

5 sjove Quilts og geometri

Kategori Mærke

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv til os