Glemt detaljer?

Vi har de førende industrisymaskiner til alle formål

Velkommen til Leif Jensen & co.

Industrisymaskiner


Vi har gennem mere end 70 år solgt og repareret industrisymaskiner - lige fra de første med læderremme og knæløfter til de nye elektroniske og fuldautomatiske typer uden oliebad og kompressorer.

På den baggrund har vi en bred erfaring inden for specielle maskiner med forskellige formål, såsom buntmager-, skrædder- og produktionsmaskiner, ligesom vi også har et bredt udvalg af dampanlæg og strygeborde. Vi tilstræber altid at kunne servicere vores kunder i en fart, så vi undgår produktionsstop. Derfor har vi et stort reservedelslager, og skulle vi ikke ligge inde med den nødvendige del, fremskaffer vi den hurtigt, da vi har et tæt samarbejde med diverse leverandører gennem mange år.

 

Nåle til industrisymaskiner

Vi har ikke fået vores udvalg af nåle til industrisymaskiner på website endnu, ring til os, så finder vi den type nål som passer til din maskine.

 

Dampanlæg og strygeudstyr

Vi har Danmarks største og bedste udvalg af dampanlæg til gode priser. Ring til os for at høre nærmere.

 


 Vores leverandører:


GLOBAL

Global International tilbyder et stort udvalg af industrisymaskiner kaldet ”The Global Selection”. Dette er en udvalgt kollektion som er produceret på deres egne fabrikker og er nogle af industriens mest velrenommerede maskinproducenter. ”The Global Selection” er karakteriseret af pålidelighed, moderne teknologi og gode priser.

Success Furmachines

Industrimaskiner til skind og pels.

Dürkopp Adler

Industrisymaskiner, læs mere på producentens hjemmeside.

Brother

Om det er lige syning, knappehuller eller syning i læder, så har Brother den rigtige symaskine til din produktion.

PFAFF

PFAFF industrisymaskiner.

SINGER

Læs mere om Singer industrimaskiner på leverandørens hjemmeside.

JUKI

Industrisymaskiner med funktionalitet, stabilitet, energibesparende og flot design.

TREVIL

Trevil designer og producerer professionelt dampudstyr og elektroniske dampmaskiner til industrielt brug. Produkterne er teknologiske innovative, med høj kvalitet og europas højeste standard. Trevil bliver benyttet i industrien, tøjbranchen, skræddere, skoler mv.

TAKING

Ontario er stolte af at tilbyde TAKING linje af industrielle symaskiner til deres kunder i Nordamerika. I mere end 30 år (siden 1968), har TAKING blevet lanceret som den førende producent af industrielle symaskiner i Taiwan. En komplet og omfattende sortiment af symaskiner, TAKING tilbyder mere end 100 forskellige modeller, der er blevet eksporteret til over 80 lande rundt omkring i verden.

Seiko

Seiko producrer industrisymaskiner til produktion af sko, poser, telte, bilsæder, osv. Tykke materialer er Seiko's specieale.

OFFICINE FRATELLI TAIOCCHI

Højkvalitets stel til symaskiner.

Ocel Moretti

Motorer til industrisymaskiner.

PENNSEW

Industrisymaskiner

BABY LOCK

"For kærlighed til syning " - Det er Baby Lock motto og levevis . Hvis du elsker at arbejde med nåle og tråd , så vil du elske den måde en Baby Lock maskine kan forbedre hele din syning oplevelse. Baby Lock var den første virksomhed til at bringe symaskiner hjem til amerikanske syentusiaster , og har siden været dedikeret til at bringe revolutionære symaskiner og broderi maskiner til markedet.

AMF REECE

En verdensomspændende producent af industrielle symaskiner såsom mekaniske og elektroniske øjeknaphul maskiner, kædesøm maskiner, dekorative håndsynings maskiner, knap syning og indpakning maskiner og bukse synings enheder, herunder lomme svejsnings maskiner.

SIRUBA

Fra de tidligste dage af symaskinen har Siruba koncentreret sine evner i forskning og udvikling, på at mestre og innovere industrielle symaskiner. I dette, er det ikke kun lykkedes at skabe en bred vifte af produkter, men en række strategier, der har optjent selskabet sin plads på markedet.

MINERVA

I løbet af de seneste år har MINERVA Boskovice blevet totalt omstruktureret og omorganiseret. Betydelige investeringer blev foretaget i Quality Control System og opdateret CNC Machine center facilitet til at sætte virksomheden i stand til at opnå den højeste kvalitet standard og at øge kapaciteten og produktiviteten. Nu er MINERVA Boskovice en af de førende virksomheder og specialist i at designe og tilbyde maskiner og serviceydelser til syning af alle typer sko.
JENCO Broderimaskine med 12 nåle og Touchskærm

JENCO

Gode symaskiner til ethvert behov, og til rigtig gode priser. Mere info kommer snart.
TOP