H-CLASS E10

2.095 kr.

Fri fragt ved bestillinger over 399,-

Beskrivelse

HUSQVARNA VIKING H-CLASS E10

HUSQVARNA VIKING® H|CLASS™ E10 symaskinen er nem at bruge og leveres med en række forskellige funktioner og tilbehør, så du kan komme i gang. Udvalget af sømme sikrer, at du er i stand til at udtrykke din kreativitet, uanset om det gælder at sy tøj, skabe ting til hjemmet eller gaver til venner og familie. Denne maskine er nem at tråde og fungerer problemfrit, og den vil give dig mange års syglæde.

Bekvemmelighed

  • Nemt udvalg af sømme
  • Indbygget nåletråder
  • 5 ekstra stk. tilbehør medfølger
  • Blødt overtræk medfølger

Kapacitet

  • 21 sjove og praktiske sømme, inklusive nyttesømme, dekorative sømme og stretch-sømme og et nemt 4-trins knaphul.
  • Stinglængden kan nemt justeres mellem 0 og 4 mm.
  • Trykfodstrykket er justerbart for at give de bedst mulige syresultater.

Innovation

  • Eksklusivt svensk design.

Lær at bruge stretch-sømme. I denne vejledning, lærer du at bruge almindelig zigzag og tre-trins zigzag til at sy undertøj. Den viser også i høj grad hvordan man arbejder med forskellige slags elastik: almindelig elastik, gennemsigtig elastik, picot elastik og foldover elastik. Du kommer hurtig i gang samtidig med at du bruger de smukke jersey rester du har i syskuffen:

http://www.syuniverset.dk/laer-at-sy-dine-egne-trusser/

21 pynte- og nyttesømme udgør alt hvad du får brug for i denne udmærket symaskine. Den er dejlig nem at tråde så dine projekter bliver færdiggjort med strømlinet præcision.

Den justerbar fod giver dig fleksibilitet til at sy al slags stoffer med varierende tryk, til alt fra quiltning til syning af satin eller olieret tekstiler. Det er også nemt at sy knaphuller med denne symaskine som gør det dejlig nemt.

Du kan nemt varierer stinglængden. Det giver dig en bred vifte af muligheder lige fra rining til de smalleste sting in eksempelvis, dukketøj.

Med det inkluderet tilbehør kan du udforske det kreative univers med Standardtrykfod, Lynlåstrykfod, Satinsømstrykfod, Trykfod til usynlig oplægning samt Knaphulstrykfod. Skruetrækker, Opsprætter/ børste, Olieflaske, Ekstra Trådrulleholder, Trådrulleplade (2 stk.), Pakke med nåle, Lineal, Undertrådsspoler (3 stk.), Dæksel til transportør, Filtskive til trådrulleholder kommer allesammen med som standard tilbehør.

 

Yderligere information

Mærke

Symaskinetype

,

Din nye symaskine skal opleves!

Før du vælger din nye symaskine skal du besøge vores forretning og få landets bedste personlige betjening. Du kan afprøve de nye symaskiner som du overvejer at købe, vi rådgiver dig til at vælge den rigtige maskine til dit behov. - Vi har mange flere Quiltemaskiner i forretningerne end på website.

H-CLASS E10

Varenummer husqvarna-h-class-e10 Kategori Mærker , ,

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv til os