BERNINA blindstingsfod #5

Til særlig elegant tøj

  • Til usynlig oplægning
  • Synlig stikning på forsiden, som næsten ikke ses
  • Til 5,5 mm- og 9 mm-maskiner

415 kr.

Fri fragt ved bestillinger over 399,-

Beskrivelse

Blindstingsfod #5 er eksperten til usynlige sømninger. Ved syning med blindstingsfoden bliver indstiksstederne på forsiden næsten usynlige. Med blindstingsfod #5 syes stingene over en speciel metalskinne, som gør, at stingene syes løsere og ligger jævnt og fladt.

Når materialet glattes ud, lukkes indstiksstederne på forsiden og sømmene bliver næsten usynlige. Desuden sørger metalskinnen for en jævn afstand til folderne og sømmene forarbejdes rent og regelmæssigt.

Blindstingsfod #5 er praktisk og velegnet til at materialer. Med venstre eller højre nåleposition kan den også anvendes til stikning af smalle kanter på middeltunge og tykke stoffer. Opdag blindstingsfod #5 og få styr på selv de mest krævende sømninger.

Passer til A


SE EN PRÆSENTATIONSVIDEO HER:

Din nye symaskine skal opleves!

Før du vælger din nye symaskine skal du besøge vores forretning og få landets bedste personlige betjening. Du kan afprøve de nye symaskiner som du overvejer at købe, vi rådgiver dig til at vælge den rigtige maskine til dit behov. - Vi har mange flere Quiltemaskiner i forretningerne end på website.

BERNINA blindstingsfod #5

Varenummer 0025807300 Kategorier , , , , Mærker ,

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv til os