5 sjove Improviseret Log Cabin

Temahæfte nr. 3 af Cathrine Staal Axelsen hvor omdrejningspunktet er den velkendte Log Cabin patchwork-blok.

249 kr.

Fri fragt ved bestillinger over 399,-

Beskrivelse

Cathrines Quilt er nu klar med et nyt temahæfte i serien “5 Sjove”.

I serien vil hvert temahæfte tage et tema op, som gennem 5 modeller, 5 blokke eller 5 mønstre vil blive udfoldet både gennem en velkendt og en ny tilgang til patchwork.

“5 Sjove – Improviseret Log Cabin” er tredje hæfte i serien.
I dette hæfte er omdrejningspunktet den velkendte patchwork-blok Log Cabin.

5 forskellige varianter af denne klassiske blok syes ud fra en improviseret tilgang og dette fører til unikke quilts med tilhørende pølsepuder syet af gode rester.

Hæftet er på 71 sider og rigt illustreret både med trin for trin billeder og stemningsbilleder af færdige quilts, der tjener som inspiration.

Sværhedsgraden er ikke høj, alle kan være med på det tekniske plan. Udfordringen ligger i at give slip og at turde følge sin intuition og at slippe kreativiteten fri.

Bogen er skrevet af Cathrine Staal Axelsen, som er uddannet lærer med fokus på de kreative fag. Hun har taget en kandidat i pædagogik og suppleret sin læreruddannelse med linjefaget Materiel design.
Så du kan være sikker på, at projekterne i bogen er flotte, pædagogisk forklaret og nemme at lave.

Yderligere information

Sy tilbehør

Bøger og guides

Din nye symaskine skal opleves!

Før du vælger din nye symaskine skal du besøge vores forretning og få landets bedste personlige betjening. Du kan afprøve de nye symaskiner som du overvejer at købe, vi rådgiver dig til at vælge den rigtige maskine til dit behov. - Vi har mange flere Quiltemaskiner i forretningerne end på website.

5 sjove Improviseret Log Cabin

Kategori Mærke

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv til os