Glemt detaljer?

Kunden i centrum Altid kunden
i centrum
Hos Leif Jensen & Co. Symaskiner bestræber vi os på at give dig den bedste service og rådgivning i symaskinebranchen. Læs mere chevron_right
Slider-Tula-Pink Slip din
kreativiteten løs
Lykke kan opstå ved at være kreativ.
Invester i en ny BERNINA symaskine
og du vil opleve kreativiteten og lykken.
Se BERNINA symaskinerne chevron_right
Slider-Tula-Pink Den mest avancerede
symaskine fra PFAFF®
Et kunststykke af teknologisk ingeniør ekspertise, der er bestemt til at overgå den forventning, som quiltere og andre kunsthåndværkere har. Læs mere chevron_right

Et væld af spændende kurser

Sykurser & Klubber

OBS! Der er p.g.a. corona et begrænset antal pladser til klubmøderne. Derfor er tilmelding også nødvendig. Vi afholder et væld af spændende sykurser hele året rundt. Lær f.eks. din symaskines mange muligheder at kende, eller udfold din kreativitet til et kursus om quiltning og patchwork. I Helsinge er der altid spændende aktiviteter, sykurser og syklubber. Læs mere om de forskellige muligheder du har for at lære din symaskine bedre at kende, eller at lære nye tips og tricks.

Syklubben med Bonavent

Event Type

Event lokation

Tidligere og fremtidige events

Lær din symaskine bedre at kende, og få nye tips og tricks.

Den bedste service og rådgivning

Hos Leif Jensen & Co. Symaskiner bestræber vi os på at give dig den bedste service og rådgivning i symaskinebranchen.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så uanset om du er nybegynder eller entusiast med 40 års erfaring, står vi klar til at hjælpe dig med at finde en maskine, der passer til netop dig og dit niveau. Det betyder meget for os at give en imødekommende og personlig betjening, og vi har gennem årene fået opbygget en fast kundekreds af glade og tilfredse kunder. Med deres varme anbefalinger kommer der hele tiden nye kunder til, og for det er vi dybt taknemmelige.

I vores butikker køber og sælger vi symaskiner, og vores udvalg dækker både over symaskiner til hjemmebrug og industrisymaskiner, ligesom vi også har vores eget værksted, hvis din symaskine skulle gå i stykker.

 

Hos Leif Jensen & Co. Symaskiner tilbyder vi et bredt udvalg af markedets bedste symaskiner fra Bernina, Husqvarna, Pfaff, Singer og Brother. Vores udvalg består udelukkende af maskiner fra de førende producenter for at sikre, at du får en maskine i en god kvalitet og med en lang levetid.

Teknologien udvikler sig hele tiden, og vi holder derfor nøje øje med udviklingen, så vi altid kan tilbyde dig de nyeste maskiner.

Vores udvalg spænder bredt over simplere maskiner, hvis du er nybegynder og skal lære at køre frem og tilbage, til de mere komplekse maskiner som overlockere og broderimaskiner. Uanset hvad dit behov er, har vi en maskine, der passer til dine ønsker.

Hos Leif Jensen & Co. Symaskiner kan vi nok prale af at give Danmarks bedste betjening. Vi lytter altid til kundens behov og ønsker, og derfra finder en passende maskine. Uanset hvilke behov De måtte have, vil vi stå parat og være til hjælp.

Du er altid velkommen til at kigge forbi for at få et godt råd eller blive inspireret til et nyt projekt. Vi glæder os til at se dig!

Skabt til perfektionisten

Til den erfarne syer som ønsker det bedste af det bedte, kan vi tilbyde BERNINA symaskiner og broddermaskiner til ethvert behov. Disse symaskiner skal opleves, kom ind i vores forretninger og få en personlig fremvisning.

video

Den nye DESIGNER EPIC™

Vores gennemtænkte DESIGNER EPIC™ maskine er skræddersyet til dine krav og behov, f.eks. med en tabletlignende skærm, WiFi, 120 animerede trin-for-trin vejledninger og meget, mere mere.

Den mest avancerede symaskine PFAFF® nogensinde har skabt.

I over 150 år har PFAFF® udviklet førsteklasses symaskiner, der udmærker sig ved deres sofistikerede udseende, overlegne formåen og giver den ultimative frihed til design. PFAFF® er blandt andet kendt for dens overtransportør

I mere end 70 år har vi solgt og repareret industrisymaskiner

- lige fra de første med læderremme og knæløfter til de nye elektroniske og fuldautomatiske typer uden oliebad og kompressorer. Få eksperthjælp til vedligeholdelse af industrisymaskiner.

TOP
X
X
X