Undervisning i Patchwork for både begyndere og øvede

Undervisning i Patchwork for både begyndere og øvede

Patchworkkursus v/Jette Landorf

Er du interesset i at være en del af Nørrebro's nye Syklub?

Begivenhed

Overskrift:
Overlockklub
Dato:
30.08.2019 14:00 - 17:00
Sted:

Beskrivelse

                      
Næste overlockklub er fredag d. 30. august kl. 14 til 17.

Vi starter overlockklubben op igen efter sommerferien, og nu er det Helle Birch, som er klubleder. Helle har planlagt to ting. Som det første så skal I kigge på måder at afslutte halsen af en bluse på. Hvordan kan man afslutte en halskant med overlockeren? Så tag masser af prøvestof med i forskellige kvaliteter og herunder ribstof og selvfølgelig jeres overlocker. Som det næste, så skal I snakke om, hvad I fremadrettet kan tænke jer. Klubdagene er tænkt, som at alle kan bidrage, og at alle hjælper alle. Så det vil være en kæmpe hjælp for Helle, hvis I er med til at bestemme, hvad I skal have fokus på på klubdagene.  Slutteligt, så vil Helle meget gerne vide, hvor mange der kommer. Så send en mail til overlock@syklub.dk, hvis du kommer :) Vi glæder os til at se jer.

FREMHÆVEDE AKTIVITETER

I Helsinge er der altid spændende aktiviteter, sykurser og syklubber. Læs mere om de forskellige muligheder du har for at lære din symaskine bedre at kende, eller at lære nye tips og tricks.

Overlock SyklubOverlock Syklub

Bliv klogere på din egen Overlocker. Vi lær hinanden tips og tricks, og mestre til at bruge en Overlocker.

BERNINA 700' SyklubBERNINA 700' Syklub

En BERNINA 710-790 er en stor avanceret symaskine, det kræver en del timer før man kan alt på symaskinen. Her lær du at blive bedre til at bruge din BERNINA 700'

PFAFF Creative Vision / Sensation SyklubPFAFF Creative Vision / Sensation Syklub

Denne Syklub er for garvede syere der har sin egen PFAFF brodderisymaskine. Vi hjælper hinanden med spørgsmål og fremviser vores flotte kreationer.

TOP